Frank, un cățel din rasa Dachshund din estul Angliei, a fugit cu autobuzul 29 de kilometri pentru ceea ce trebuia să fie o vizită scurtă pe plajă. Din nefericire pentru patruped, un englez i-a stricat sejurul.

Simțind probabil nevoia unei aventuri la malul mării, Frank s-a strecurat din casa stăpânului pe furiș, s-a dus țintă la autobuzul cu numărul 76 din Colchester și s-a urcat la bord, fără bilet, cu destinația Clacton.

Articolul continua dupa recomandari

Firește, Michelle Ballard, stăpâna lui, a dat alarma la scurt timp și a mobilizat o mică echipă de căutare, sperând să-l găsească cât mai repede.

Salvarea a venit de la un pasager care l-a văzut pe cățel admirând priveliștea din mers, însă fără nicio urmă de om care să-i poarte de grijă, informează Mirror Online.

Un cățel a luat autobuzul 29 de kilometri pentru o raită pe plajăVezi 2 imagini în Galerie

În loc de plajă, a ajuns acasă la un străin

După o discuție cu șoferul autobuzului, acesta a hotărât că Frank să fie luat temporar în custodie, până ce stăpânul său va fi identificat.

Câteva ore mai târziu, bărbatul care i-a întrerupt distracția lui Frank a văzut o postare pe Facebook în care se cereau informații despre cățelul dispărut, moment în care a decis să intre în contact cu Michelle Ballard. De aici și până la retur nu a mai fost decât un simplu pas.

"Credeam că șoferul autobuzului l-ar fi observat, dar probabil s-a urcat când pasagerii plăteau biletele. E un cățel valoros și auzi tot felul de povești îngrozitoare de genul ăsta. Am fost foarte norocoși că un om atât de drăguț l-a găsit. Nu îi stă deloc în fire lui Frank. E prima oară când face așa ceva în toata viața lui", a precizat stăpâna.