Un campion la lupte din Rusia a făcut stop cardiac după ce a sărit să bată un agent de securitate, într-o zonă rezidențială din Moscova. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum Gennady Pavlov, luptătorul de doar 22 de ani, a atacat un bodyguard de 51, care l-ar fi împiedicat să treacă de o barieră. Acesta din urmă abia știa cum să se apere în fața atacului violent al tânărului.

Articolul continua dupa recomandari

În timpul confruntării, din senin, campionul la lupte s-a prăbușit la pământ. Agentul a încercat imediat să-l resusciteze și a apelat la ajutor, însă trupul atletului a cedat. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Gennady Pavlov practica sporturile de contact încă din copilărie și chiar fusese parașutist într-o unitate de elită a armatei ruse. În 2016 acesta câștigase campionatul de lupte universale din Rusia.

Incidentul a avut loc pe 17 februarie, în centrul Moscovei. O anchetă va stabili cu exactitate modul în care a murit tânărul de doar 22 de ani.