Un câine din Statele Unite a devenit vedetă în mediul online. Patrupedul poate ţine în gură, în acelaşi timp, chiar şi şase mingi de tenis. Stăpânii animalului au imortalizat momentul şi l-au urcat pe reţelele sociale. Imaginea a adunat sute de mii de reacţii. Motiv pentru care câinele a devenit subiect de reportaj.

Câinele din rasa Golden Retriever aproape că doboară un record. Finley poate ţine lejer patru mingi de tenis în gură. Însă performanţa patrupedului este de şase bile.

Articolul continua dupa recomandari

Încă de când era un pui, Finley avea o pasiune să prindă obiecte. Stăpânii animalului şi-au format un obicei să-i arunce mingi şi alte jucării pentru câini. Însă şi după şase ani, Finley continuă să îi surprindă.

Talentul câinelui face acum înconjurul lumii. Stăpânii animalului i-au făcut chiar şi un cont pe Instagram. Profilul lui Finley se bucură de multă faimă în mediul online. Animalul are peste 34 de mii de urmăritori, iar stăpânii căţelului postează mereu reuşitele acestuia.

Nu doar în mediul online, câinele este faimos. Toţi vecinii din cartier ştiu că trebuie să ţină mingile departe de Finley. Se întâmplă des ca animalul să le adune pe toate.