Andres, un băiat de 12 ani din Michoacan, Mexic, a devenit vedetă pe internet după ce şi-a abandonat câinele la un adăpost de animale, împreună cu un bilet ce cuprindea un mesaj tulburător.

Andres şi-a lăsat câinele la poarta unui refugiu pentru câinii abandonaţi în zona respectivă.

Articolul continua dupa recomandari

Conform CNN, câinele era însoţit de un animal de pluş şi un bilet pe care Andres a transmis proprietarilor refugiului un mesaj tulburător.

"Numele meu este Andres şi am 12 ani. Împreună cu mama mea am decis să ne lăsăm câinele pe mâinile voastre, ascunzându-l de tatăl meu pentru că el se gândea să îl vândă. Dar el a avut un comportament nepotrivit faţă de câine şi l-a lovit de multe ori. Într-o zi l-a lovit atât de tare încât l-a rănit grav la nivelul cozii. Sper că voi veţi putea să-l ajutaţi şi să aveţi grijă de el", a precizat micuţul Andres.

Mai mult, acesta a precizat că a lăsat câinele alături de un animal de pluş pentru ca animalul de pluş să-i amintească de el.

Câinele lui Andres, un pitbull, va fi îngrijit de reprezentanţii adăpostului respectiv, iar apoi va fi dat spre adopţie.

Imediat cum au făcut publică povestea, reprezentanţii adăpostului au primit sute de cereri pentru adopţie câinelui. Din păcate, asemenea cazuri, de abandon al animalelor, sunt foarte dese în Mexic, cei de la adăpostul de animale din Michoacan amintindu-le oamenilor că mai au alţi peste 120 de câini care aşteaptă să fie adoptaţi.