Un tânăr de doar 24 de ani din Manchester, Marea Britanie, obsedat de faimoasa Kylie Jenner, se confruntă cu o situație periculoasă. Din pricina nenumăratelor injecții de mărire a buzelor, acestea riscă acum să explodeze. 

James Hold a avut încă din adolescență o problemă cu buzele, considerând că sunt mult prea mici. De altfel, primele fillere le-a avut la doar 16 ani, o vârstă crudă pentru astfel de intervenții estetice, scrie Daily Mail

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Așa s-a ajuns ca, până la 24 de ani, tânărul să cheltuie peste 18.000 de euro la esteticieni. Iar rezultatul nu e nici pe departe satisfăcător, cu toate că și-a făcut injecții la fiecare două - trei luni. 

Pe lângă cele două operații la nas, pomeți și fund, James spune că nu are niciun gând de a renunța la Botox. "Nu mă voi opri niciodată. Nu cred că voi fi vreodată fericit cu fața sau cu trupul meu", a mărturisit el.

Vezi 4 imagini în Galerie

Cât despre motivele pentru care se supune la aceste tratamente, James este cât se poate de sincer: "Înainte eram plictisitor, arătam ca toți ceilalți. Acum am făcut atât de multe operații încât a devenit o chestie de mentenanță. Prietenii și familia nu sunt foarte mulțumiți de rezultat. Îmi tot spun că am mers prea departe, ca e prea mult și că trebuie să mă opresc înainte de a exploda".