Un BMW seria 8 prototip 2019, aflat în probe, s-a făcut praf pe un drum din Germania. O femeie a murit pe loc. Accidentul s-a produs cu doar câteva zile înainte ca noul model al constructorului german să fie lansat formal în Franţa, înainte de cursa de 24 de ore de la Le Mans.

O femeie de 53 de ani care se afla pe locul din dreapta a murit pe loc, pentru că nu avea centură de siguranţă, după ce şoferul, un bărbat de 37 de ani, a pierdut controlul pe un drum provincial din Germania şi maşina s-a făcut praf de un copac.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

BMW-ul în cauză e considerat încă în pre-producţie, doar câteva modele fiind disponibile pentru teste. Avea caroseria camuflată aşa cum se întâmplă de obicei cu prototipurile.

Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive într-o curbă la dreapta, şoferul pierzând controlul volanului şi lovind mai mulţi copaci, înainte de a se opri într-unul dintre ei. Femeia moartă era soacra şoferului, acesta dorind să îi arate acesteia cum merge noul model al BMW.

Maşina este singurul prototip M850i xDrive pe care BMW o avea disponibilă pentru teste, fiind dotată cu un turbocompresor V-8 de 4.4 litri, iar sub capota are 523 cai putere.

Vezi 4 imagini în Galerie