Un BMW a intrat cu 150 la oră în staţia de taxare, la Zagreb, şi a strivit familia unui cunoscut antrenor de tenis. Imagini video surprinse de camerele de supraveghere au fost făcute publice, şoferul vinovat de groaznicul accident scăpând nevătămat.

Un accident cumplit a avut loc joia trecută în Croaţia, unde la o staţie de taxare de lângă Zagreb, pe autostradă, un BMW a intrat cu 150 de km la oră înt-ro Skoda care aştepta să treacă de bariere. Un cunoscut antrenor de tenis, soţia lui şi băieţelul lor de 6 ani au fost striviţi efectiv în maşină, intrând în comă.

Articolul continua dupa recomandari

Presa din Croaţia scrie că şoferul BMW-ului, un croat de 35 de ani, era drogat şi vorbea la telefon, în momentul impactului. El a fost arestat şi luni dus în faţa unui judecător.

Victimele sale sunt Daniel Dobrenov, 38 de ani, cunoscut antrenor de tenis în Australia, Ungaria şi Serbia, cu rezultate notabile la nivel mondial cu juniorii, soţia sa Ana, 38 de ani, şi băieţelul lor, Dominic. Cei trei tocmai îşi terminaseră vacanţa în Croaţia şi se îndreptau spre Ungaria, unde trăieşte familia lui Daniel.

La 4 zile după accident, tatăl a ieşit din comă, dar soţia şi fiul lui sunt în continoare conectaţi la aparate.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt cumplite, BMW-ul strivind efectiv Skoda din faţa lui, care a fost proiectată într-un Audi.