Micuţul Carter, din Newcastle, Marea Britanie, s-a născut cu o gravă malformaţie la inimă. Miercuri, medicii le-au spus părinţilor că micuţul lor mai are de trăit doar 3 zile dacă nu găsesc un donator pentru transplant.

Carter Cookson are doar câteva săptămâni, iar viaţa lui atârnă de un fir de aţă. 

Articolul continua dupa recomandari

Imediat după ce s-a născut, la sfârşitul lunii decembrie 2018, micuţul a fost operat pe cord din cauza unei malformaţii congenitale.

Din păcate, nu a fost de ajuns, starea copilaşului agravându-se în fiecare zi. 

"Suntem distruşi, dar nu ne-am pierdut încă speranţa"

Miercuri, 16 ianuarie, medicii le-au spus părinţilor că doar un transplant de cord le-ar mai putea salva băieţelul. În lipsa lui, Carter mai are de trăit doar 3 zile.

Disperaţi, dar hotărâţi să lupte pentru a-şi salva copilul, Sarah şi Chris Cookson au pornit o amplă campanie pe Facebook, pentru a găsi un donator.

Au creat un un grup pe reţeaua de socializare - Find a Heart for Carter - pentru ca problema lor să fie cunoscută de cât mai mulţi oameni. 

"Suntem distruşi, dar nu ne-am pierdut încă speranţa", spun părinţii bebeluşului, care îi roagă pe toţi cei care ajung să citească mesajul lor să distribuie postarea şi s-o retransmită în cât mai multe limbi posibile.

Mesajul, distribuit şi în limba română

Pe grupul de Facebook creat de Sarah şi Chris, mesajul este tradus şi în limba română.

Vezi 2 imagini în Galerie