Un băieţel a fost zdrobit de un camion, după ce căruciorul în care se afla a ieşit îns tradă în faţa autovehiculului. Mama sa era atentă la telefon şi nu a reacţionat la timp pentru a salva viaţa bebeluşului.

Un bebeluş de numai opt luni pe nume Nontawat Saingam se afla în curtea din faţa casei în Samut Prakan, centrul Thailandei când a avut loc tragedia.

Articolul continua dupa recomandari

Mama lui, Wilawan Pitpan, în vârstă de 32 de ani, stătea pe telefon purtând discuţii pe o reţea socială fără să observe că micuţul aflat în cărucior a început să înainteze spre şosea.

Imaginile teribile de pe camerele de supraveghere surprind momentul în care camionul încearcă să vireze pentru a evita tragedia, însă căruciorul s-a izbit de roţile din spate, fiind complet zdrobit.

Bebeluşul a murit pe loc în urma leziunilor. Femeia, devastată a alergat disperată în stradă plângând, văzând întreaga scenă.

Ea a spus că se uitase la fiul ei, dar nu a observat când a deschis poarta metalică de un metru, care nu era închisă strâns. Tot ea a povestit că l-a lăsat nesupravegheat doar câteva momente, timp în care vorbea cu sora ei prin mesaje.

"Nu știam cât timp m-am uitat la telefonul meu și am trimis mesaje cu sora mea. Dar am fost foarte șocată când am văzut că băiatul a dispărut și poarta era deschisă. M-am grăbit afară și am văzut ce s-a întâmplat, am sunat la salvare, încercam să cred că era doar inconștient, ca îl vor putea salva, dar apoi am realizat că era prea târziu” a povestit femeia.

Îmi doresc să pot întoarce timpul. Ar fi trebuit să fiu mai atentă şi să nu îl las niciodată afară liber” a mai adăugat ea.

Șoferul camionului, Sanan Sopapong, în vârstă de 61 de ani, a declarat că venea de la un șantier de construcții la 4 km distanță, în momentul în care căruciorul a ieşit dintr-o dată în faţa lui.

"Nu am putut conduce repede, deoarece drumul este foarte îngust, am fost șocat să văd că bebeluşul a apărut dintr-o dată. Am încercat să evit impactul, dar căruciorul a intrat sub roata din spate” a declarat şoferul.

El a oprit imediat vehiculul şi a încercat să ofere primul ajutor în timp ce aşteptau ambulanţa.

Conform Mirror, trupul lui Nontawat a fost trimis la Institutul de Medicină Legală pentru o autopsie, timp în care poliţia continuă investigaţiile.