Un român a bătut și înjunghiat la beție proprietarul de naționalitate chineză al unui bar din Verona, Italia, cu doar câteva ore înainte de Revelion, după care i-a furat peste 1.300 de euro. Bărbatul ar fi avut datorii și era deranjat de faptul că i se cereau banii înapoi. 

Pe 31 decembrie, cu puțin timp înaintea de închiderea barului, unde erau și jocuri de noroc, Vasile Barbu a intrat beat și l-a înjunghiat în abdomen, gât și cap de mai multe ori pe proprietar, un cetățean chinez, după care i-a furat iPhone-ul și 1.000 de euro.

Articolul continua dupa recomandari

Nemulțumit de pradă, românul s-a întors după cinci minute pentru a fura și banii adunați de la păcănele, aproximativ 350 de euro, toți în monede de 1 euro, puși în două pungi. 

Potrivit larena.it, Barbu era un client fidel al localului, dar avea datorii la proprietarul Zhou, care îi amintea că trebuie să plătească de fiecare dată când îl vedea.

Cu puțin timp înainte de Revelion, românul a decis să bea și a pândit până cand a plecat ultimul client din bar, după care a intrat înăuntru și s-a năpustit asupra proprietarului. 

Polițiștii italieni l-au reținut, iar acum urmează să fie dus în fața judecătorilor.