E o pasare? E un avion? Nu, e chiar Batman. Si a venit sa predea un escroc politistilor. Noroc cu camerele de supraveghere din sectie, pentru ca altfel toata lumea ar fi crezut ca agentii britanici din orasul Bradford au consumat ceva stupefiante confiscate. In imagini apare un Batman de moda veche, care nu prea merge la sala de forta, ci mai mult la sala de mese si care si-a insusit spiritul de justitiar al eroului din Gotham City.

Articolul continua dupa recomandari

Ce-i drept, nici infractorul prins de el nu este chiar Joker sau Pinguinul. Totusi, era cautat de cateva luni de politistii britanici pentru frauda si vanzare de bunuri furate. Si l-a gasit cavalerul noptii. Politistii i-au multumit super-eroului, apoi l-au intrebat cum il cheama. "Sunt Batman!", le-ar fi spus barbatul agentilor inainte sa dispara in noapte.

Un alt Batman bantuie strazile unui oras din America de ani buni. El chiar are si un batmobil de peste 100.000 de euro. Cand politistii americani l-au vazut in trafic au vrut neaparat sa-l opreasca. In primul rand, nu avea placute de inmatriculare.