Stephen Nicholson, un britanic în vârstă de 25 de ani, riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă, după ce a batjocorit-o şi ucis-o pe fata minoră a familiei la care lucra.

Nicholson a fost, practic, adoptat de familia McHugh care i-a oferit un acoperiş deasupra capului în schimbul muncii depuse de el ca îngrijitor al casei şi fermei deţinute de familia McHugh.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul şi minora au avut o relaţie de un an, înainte ca acesta să o ucidă

Însă, conform The Sun, Lucy McHugh, fata de 12 ani a familiei McHugh, s-a îndrăgosit de bărbat, iar între cei doi s-a dezvoltat o relaţie anormală.

Părinţii lui Lucy au simţit că ceva nu este în regulă, însă nu şi-au imaginat că cei doi au şi început să întreţină relaţii sexuale.

Anul trecut, situaţia a degenerat. Stephen a vrut să pună capăt relaţiei, moment în care Lucy a început să-l ameninţe că va divulga întreaga poveste.

Bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a atacat-o pe minoră într-o seară. A batjocorit-o şi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit. Apoi i-a abandonat trupul neînsufleţit într-o pădure situată la câţiva kilometri.

La 24 de ore după ce fata a fost dată dispărută, autorităţile au descoperit trupul neînsufleţit al lui Lucy.

Bărbatul care a ucis-o pe minoră riscă închisoare pe viaţă

Iniţial, Stephen a negat orice implicare. Ulterior, însă, bărbatul a recunoscut că a violat-o şi a ucis-o.

Însă procurorii îl acuză că a mai abuzat-o de-a lungul timpului şi chiar că ar mai fi violat o minoră cu cinci ani înainte să ajungă la familia McHugh.

Ba chiar s-a stabilit că Stephen a dezvoltat mania de a întreţine relaţii nepotrivite cu minore.

Urmează ca magistraţii să decidă ce condamnare va încasa Nicholson, dar bărbatul riscă închisoare pe viaţă.