Lee Pomeroy a fost înjunghiat mortal ieri, într-un tren care mergea din Guildford spre Londra, chiar în faţa fiului său de 14 ani. Martorii au povestit că acesta a fost atacat de un alt bărbat şi după mai mulţi pumni, acesta a fost înjunghiat de mai multe ori în gât.

Poliţia britanică a confirmat arestarea unui suspect.

Articolul continua dupa recomandari

Familia bărbatului care a fost omorât într-un “atac inutil” a adus un omagiu în ziua în care acesta ar fi împlinit 52 de ani.

Lee Pomeroy, în vârstă de 51 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori în urma unei altercaţii la bordul unui tren către Londra, în jurul orei 13.00

Bărbatul a murit într-un “atac teribil şi inutil”

Tatăl mergea împreună cu fiul său de doar 14 ani într-o excursie de o zi la Londra când crima teribilă s-a produs.

“Lee şi-a luat fiul într-o excursie la Londra, sperând să petreacă timp de calitate cu el, dar totul s-a terminat cu un atac teribil şi inutil” a declarat familia.

“Lee ar fi avut astăzi ziua de naştere, dar nu a ajun să-şi vadă darurile. Era o persoană onestă şi luminată, care iubea foarte mult muzica, cunoştea istoria şi arta şi era licenţiat în matematică” au mai spus membrii familiei.

“Era un soţ şi un tată iubitor”

Un vecin al familei a spus că a fost şocat să audă că victima era chiar cel ce locuia aproape: “Nu-i cunoaştem. Sunt nişte oameni privaţi, dar sunt şocat şi dezgustat că şi-a pierdut viaţa. E groaznic”

“El a fost devotat familiei şi a făcut totul pentru familie. Era un om onorabil şi întotdeauna îi ajuta pe cei care aveau probleme” au povestit apropiaţii.

Inspectorul şef, Sam Blackburn a declarat: "Aceasta este o investigaţie rapidă şi sunt mulţumit că peste noapte am reuşit să arestăm un suspect. Ancheta se mişcă cu progrese bune şi suntem încrezători sp spunem că atacul nu a fost unul aleatoriu”.

“În momentul crimei, ambii bărbaţi păreau implicaţi într-o altercaţie. Nimic nu a justificat violenţa extraordinară care a urmat şi ne concentrăm eforturile asupra investigaţiei în curs” a adăugat acesta.

O martoră, pasageră în tren a spus: "Era sânge peste tot în vagon, nu cred că bietul om a avut vreo şansă. Poliţia care a fost aici a început să îi acorde primul ajutor şi să îl salveze, dar era prea târziu.”

Alţi pasageri au spus cum inspectoruld e bilete şi şoferul au sărit în încercarea disperată de a-l salva pe bărbat, înainte ca serviciile de urgenţă să ajungă.

Fiul, care a asistat la momentul tragediei este ajutat de persoane specializate să treacă peste trauma suferită.