Mai mulţi tineri au fost găsiți vinovați de uciderea lui Beniamin Pieknyi, un român în vârstă de 20 de ani, înjunghiat mortal la Londra, în centrul comercial Stratford. Nenorocirea a avut loc anul acesta, în martie. 

Kevin Duarte, în vârstă de 19 ani, fără locuință fixă, și Moses Kasule, de 21 de ani, din Cavesson House din Ribbons Walk, Stratford, au fost găsiți vinovați de omucidere, după un proces care a durat patru săptămâni.

Articolul continua dupa recomandari

Alte două persoane, Alexis Gabriel Da Costa Varela, de 19 ani, din Lillechurch Road, Dagenham și Mario Zvavamwe, de 19 ani, din Crow Lane, Romford, au fost găsiți vinovați pentru violenţă. 

Vladislav Yakimchuk, în vârstă de 23 de ani, pledase vinovat pentru crimă, violenţă, şi posesie de armă albă, pe 13 iunie.

Beniamin Pieknyi, de 21 de ani, din Milton Keynes, a fost înjunghiat în inimă în timpul unei bătăi ce a avut loc în centrul comercial Stratford, pe 20 martie, în timp ce încerca să-l protejeze pe prietenul său.

Tânărul român a sărit să-şi apere prietenul, provocându-i astfel pe bătăuşi. Golanii l-au fugărit apoi pe român, iar când l-au prins l-au înjunghiat.

Rănile i-au fost fatale, băiatul sfârşind chiar în braţele prietenului său.