Scene şocante în apropierea unei şcoli din Londra, Marea Britanie. Un băiat de 12 ani a murit, iar alţi patru copii au fost răniţi după ce au fost loviţi intenţionat de un şofer care apoi a fugit de la locul faptei.

Tragedia s-a produs în zona Willingale, situată la periferia nordică a Londrei, în jurul orei 15:20.

Articolul continua dupa recomandari

Individul a intrat cu un Ford într-un grup de copii, majoritatea elevi de la Liceul „Debden Park”, care tocmai ieșiseră de la cursuri, transmite Sky News.

În urma impactului, un băiat de 12 ani a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite.

Este vorba despre doi băieţi de 15 ani, unul de 13 ani, o fată de 16 ani şi o femeie în vârstă de 53 de ani. Presa locală scrie că vieţilor acestora nu sunt puse în pericol.

Imediat după producerea accidentului, şoferul a fugit de la locul faptei.

După mai multe ore de căutare, oamenii legii au reuşit să îl găsească şi să îl aresteze pe bărbat, însă până acum nu se cunosc motivele din spatele gestului său.

Şoferul care a intrat intenţionat într-un grup de copii, lângă o şcoală din Londra, a fost arestat

Potrivit The Telegraph, suspectul se numeşte Terry Glover şi are 51 de ani. El va fi pus sub acuzare pentru omor și tentativă de omor.

"un bărbat a fost arestat după accidentul mortal de lângă şcoala din Loughton. Mulţumim pentru sprijin acordat în această investigaţie", a anunţat Poliţia din Essex pe Twitter, imediat după capturarea şoferului.

La locul incidentului rutier au fost mobilizate 15 ambulanţe şi zece echipaje de poliţie.

Nenorocirea de la periferia londrei vine la câteva zile de la atacul - considerat de natură teroristă - de pe Podul Londrei, când un individ condamnat pentru infracțiuni teroriste și eliberat condiționat a înjunghiat cinci oameni.

Două dintre victime au murit, iar atacatorul a fost împușcat mortal de poliție.