Casey Hathaway, în vârstă de 3 ani, a povestit cum şi-a petrecut timpul cu un urs în cele două zile în care un oraş întreg îl căuta cu disperare. Băiatul a fost găsit în pădurile din Craven County în estul Carolinei de Nord. 

Aproape 600 de voluntari, FBI, oficiali de stat l-au căutat pe copil în pădurile din estul Carolinei de Nord, după ce a dispărut subit din casa bunicii sale din Ernul. Se juca cu sora şi vărul său, iar alarma a fost dată în momentul în care cei doi s-au întors în casă fără el. 

Articolul continua dupa recomandari

Membrii familiei au căutat în pădurea din spatele casei timp de 45 de minute, înainte să sune la 911.

Băieţelul a fost găsit 48 de ore mai târziu, după ce mai multe echipe de salvare au pornit în căutarea lui. O persoană anonimă a sunat autorităţile, după ce a auzit un copil care striga după mama sa, în pădure.  

Băiatul de trei ani a fost găsit în mod miraculos în siguranță de Cpt. Shane Grier blocat într-un tufiş. Copilul a spus că şi-a petrecut timpul în compania unui urs. 

"Casey este sănătos, zâmbind și vorbind. El a spus că a stat cu un urs timp de două zile, Dumnezeu i-a trimis un prieten să-l țină în siguranță ", a spus mătușa lui Casey Breanna Hathaway. 

Șeriful din Craven, Chip Hughes, a spus că micuţul a declarat şi în faţa poliţiştilor că în momentul în care lipsea era cu un urs care a avut grijă de el în cele două zile. 

Casey şi-a petrecut ziua recuperându-se în spital, la televizor, mâncând aripioare de pui, conform Daily Mail