La aproape o săptămână după moartea prematură a lui Avicii (Tim Bergling), la vârsta de 28 de ani, familia DJ-ului suedez, a publicat o a doua declarație, care aduce noi informații despre viața și cariera sa.

În primul mesaj, familia lui Avicii a mulțumit fanilor și artiștilor pentru declarațiile lor de susținere.

Articolul continua dupa recomandari

"Suntem atât de recunoscători pentru toți cei care iubesc muzica lui Tim și au amintiri prețioase. Vă mulțumesc pentru toate inițiativele luate pentru a-l onora pe Tim", a precizat familia.

Totuși, familia DJ-ului suedez a publicat azi un mesaj care a trimis fiori reci multor fani. Mesajul arată că Avicii "nu mai putea continua" și "a vrut să găsească pacea", două afirmații care sugereaza clar o sinucidere.

"Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebările existențiale ale vieții. A vrut să găsească un echilibru în viață pentru a fi fericit și pentru a putea să facă ceea ce iubește cel mai mult - muzică ... N-a mai putut continua, a vrut să-și găsească pacea", se arată în mesajul familiei lui Avicii, publicat astăzi.

Presa internațională a speculat încă de la bun început această posibiltate, mai ales că nici până acum nu s-a stabilit concret cauza morții lui Avicii sau circumstanțele în care s-a petrecut.

Avea probleme de sănătate mai vechi, dar și le trata.

DJ-ul suedez Avicii a murit vineri, 20 aprilie 2018, la vârsta de 28 de ani.

(sursa)