Un bărbat din Mount Cotton, Australia, a câştigat un milion de dolari la Loto, după ce casa i-a fost distrusă de incendiile care mistuiesc continentul.

Locuinţa familiei bărbatului, din nordul New South Wales, a fost arsă din temelii, iar acesta declarat pentru presa locală că nici nu era asigurată. Contactat de oficialii loteriei Golden Casket, care i-au comunicat că a câştigat un milion de dolari, australianul a crezut iniţial că este o glumă, având în vedere pierderea suferită.

Articolul continua dupa recomandari

Un australian a câştigat un milion de dolari după ce i-a ars casa

"Familia mea tocmai și-a pierdut casa în focurile care ne devastează continentul și nici nu era asigurată, deci mulțumesc foarte mult", a declarat australianul pentru thelott.com.

El descris situaţia ca fiind "impecabilă", având în vedere momentele grele prin care trecea.

Contactat la locul de muncă de oficialii loteriei, el precizat că abia aşteaptă să ajungă acasă să-şi îmbrăţişeze copiii şi soţia şi să le dea vestea cea mare.

"Abia aștept să mă întorc acasă, să-i dau soției mele un sărut mare, să-mi îmbrăţişez copiii şi să le dau vestea cea mare", a spus australianul.

Câștigătorul, care dorește să rămână anonim, și-a achiziționat biletul câștigător online, iar numele pe care le-a ales au fost 9, 42, 24, 13, 22 și 11, în timp ce numerele suplimentare au fost 26 și 1.

 

Australia, foc şi lacrimi – un documentar marca Observator, exclusiv pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/observator-exclusiv.

 

După toate taxele şi impozitele, australianul va rămâne cu puţin peste 600.000 de dolari.