La doar câteva ore după atacul de la Nisa, oamenii povestesc disperați prin ce clipe de coșmar au trecut.

“Am mers să vedem artificiile. Era o noapte absolut normală. Deodată, toată lumea a îneput să fugă înspre noi. Am auzit focuri de armă. Întâi unul, apoi încă două. (...) Am fugit pe o stradă. Toată lumea se așeza în jos, ferindu-se, și mergea spre porțile clădirilor. Am ajuns într-un gang și am stat ghemuiți timp de aproximativ o oră. Tot timpul a fost terifiant, dar nu s-a simțit ca fiind real”, a povestit un student britanic ce se afla la Nisa.

Articolul continua dupa recomandari

“Mulțimea se întindea pe circa 200 de metri de-a lungul străzii. Oamenii răniți au fost luați de pe stradă, însă cei morți au fost lăsați pe jos” , a mărturisit o femeie.

Citeşte şi Un român, martor la tragedia din Nisa, şi-a simţit sfârşitul! “A fost un infern. Am zis: s-a terminat, suntem împuşcaţi; Se auzeau persoane lovite şi călcate de tir”

“Imediat cum artificiile au încetat, am văzut că un camion a urcat pe asfalt. A urmat o panică generală. Erau în jur de 1.000 - 1.500 de oameni pe stradă. Au început să alerge în toate direcțiile. Am oferit refugiu în restaurantul nostru pentru o parte din ei, pentru mame, pentru copii. Am văzut oameni care zăceau pe asfalt, erau răniți, sau chiar mai rău. Copiii plângeau”, a declarat managerul unui restaurant din Nisa.