Trei persoane au fost ucise joi, la Toronto, într-un atac cu o arbaletă, într-o zonă rezidenţială de pe strada Scarborough, iar o persoană a fost arestată, a anunţat poliţia din oraş, scrie presa canadiană.

Potrivit Toronto Sun, poliţia a intervenit în urma semnalării faptului că un bărbat sângera puternic dintr-o rană aparent produsă prin înjunghiere.

Articolul continua dupa recomandari

"Ofiţeri au sosit (la faţa locului) şi au găsit alte două persoane care prezentau ceea ce noi credem că sunt răni produse cu o arbaletă", a declarat ofiţerul de poliţie David Hopkinson.

"Ambele persoane nu prezentau semne vitale", a adăugat el. Bărbatul care părea înjunghiat a murit şi el, a precizat ofiţerul. Cel puţin o altă persoană era rănită, a mai declarat Hopkinson.

Un bărbat a fost reţinut, scrie Toronto Sun.

Detectivi criminalişti efectuau investigaţii la faţa locului.

Potrivit site-ului 680news.com, paramedici au confirmat că persoanele decedate sunt doi bărbaţi şi o femeie, toţi adulţi. Alt bărbat, rănit uşor, a fost condus la spital.

Acesta nu este primul incident armat cu o arbaletă la Toronto, potrivit site-ului.

În decembrie 2010, Zhou Fang l-a ucis pe tatăl său, în care a tras cu o arbaletă, într-o bibliotecă aglomerată din estul oraşului. Doi ani mai târziu, Fang a fost condamnat la închisoare pe viaţă, cu posibilitatea eliberării condiţionate după zece ani de detenţie.