Un individ de 79 de ani a devenit oficial cel mai mare criminal în serie din istoria Statelor Unite! Samuel Little a recunoscut că a ucis 93 de persoane pe parcursul a trei decenii, mai multe chiar decât temutul criminal Ted Bundy. În plus, el a făcut portretul robot al victimelor sale pe care şi le aminteşte în detaliu. Modul lui de operare are mai multe elemente comune cu Gheorghe Dincă şi cazul Caracal. Atenție, detalii care vă pot afecta emoţional.

Şirul crimelor care au îngrozit America a început în 1970, iar Samuel Little îşi aminteşte totul, până în cele mai mici detalii, despre fiecare victimă. Şi a ucis de 93 de ori, după spusele sale. FBI ul a confirmat până acum 50 de crime. Victimele sunt în general prostituate sau femei dependente de droguri.

Articolul continua dupa recomandari

În 2014, americanul şi-a recunoscut faptele, după ce autorităţile au făcut legătura între probele ADN şi urmele găsite pe haina uneia dintre victime. Apoi a început să mărturisească toate ororile. În plus, el a desenat portretele-robot a 16 dintre femeile pe care le-a ucis de-a lungul anilor.

Agenţii federali au apelat la ajutorul populaţiei pentru a identifica mai uşor victimele. Fiecare detaliu legat de caz a fost publicat pe site-ul FBI, pe o pagină specială dedicată criminalului, unde au fost incluse inclusiv confesiunile lui Little.

JAMES HOLLAND, poliţist: Am fost de părere că, dacă Samuel Little descrie victimele, unde le-a cunoscut şi unde le-a lăsat trupurile, cu proprile sale cuvinte, ar putea ajuta o rudă a victimei, un detectiv pensionat sau reporterul unei publicaţii din zonă să vină să ne dea mai multe informaţii.

Modul în care Samuel Little îşi alegea victimele aduce aminte de cazul Caracal. La fel ca Gheorghe Dincă, americanul ataca femei pe care le ademenea în maşina sa. După ce le lua viaţa, încerca să îşi ascundă cât mai bine urmele.

Nu stătea niciodată prea mult într-un singur loc şi parcurgea distanţe uriaşe cu maşina, în fiecare zi. Aşa a reuşit să evite autorităţile timp de 30 de ani.

Astăzi, Samuel Little se află într-un penitenciar din California, unde ispăşeşte trei comndamnări pe viaţă.