Presa din Bulgaria publică imagini filmate de camerele de supraveghere despre care susţine că ar l-ar surprinde pe asasinul jurnalistei bulgare Victoria Marinova fugind de la locul crimei. 

În imagini se vede cum un bărbat aleargă de-a lungul promenadei, aproape de locul unde a fost găsită moartă jurnalista de 30 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Presa bulgară relatează că imaginile au fost suprinse de camerele de supraveghere care aparţin televiziunii la care lucra Victoria Marinova şi al cărei director este chiar fostul ei soţ. 

Svilen Maximov şi colegii acestuia au descoperit imaginile, după ce au verificat camerele de supraveghere instalate în zona unde a fost comisă crima.

Severin Krasimirov, un tânăr de 21 de ani, născut în Ruse, este arestat pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova, a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, Mladen Marinov, ministrul bulgar de Interne. 

Vezi 6 imagini în Galerie

Potrivit oficialului, individul s-a născut în 1997, în Ruse, locuinţa acestuia afându-se aproape de locul unde a fost găsită moartă jurnalista Victoria Marinova.

Severin Krasimirov a fost arestat, marţi seară, în Germania, reţinerea acestuia fiind făcută la solicitarea autorităţilor bulgare.

Vezi 6 imagini în Galerie

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse.

Vezi 6 imagini în Galerie

Marinova, care avea 30 de ani, ar fi fost violată, bătută şi strangulată.