Aşa sună, în sinteză, povestea unei femei din Marea Britanie care se declară "poliamoroasă". Are mai mulţi parteneri, care ştiu fiecare unul de celălalt, iar pe toţi îi iubeşte şi îi respectă.

Poliamorul înseamnă să ai mai multe relaţii amoroase, în care toţi partenerii sunt în cunoştinţă de cauză şi îşi exprimă acceptul. Mary Crumpton a descoperit acest stil de viaţă din întâmplare, la vârsta de 29 de ani, când era deja căsătorită.

Articolul continua dupa recomandari

Mary Crumpton: Am ieşit cu un grup de prieteni şi şi-a făcut apariţia o fată cu mai mulţi parteneri. Niciodată nu mai auzisem de aşa ceva.

Pe lângă soţul ei, femeia mai are un logodnic şi locuiesc toţi trei împreună. Mai mult, ea mai are şi alţi doi parteneri. Invitată la o emisiune televizată, femeia a povestit că fiecare relaţie a ei se bazează pe iubire şi nu pe atracţie fizică. În plus, britanica este de părere că mai rău este să ai o relaţie extraconjugală în secret decât să fii poliamoros.

Mary Crumpton: Ştim că iubirea noastră nu este limitată. Iar eu am descoperit că pot iubi mai mult de o persoană. Încerc să îmi împart timpul în aşa fel încât să le ofer dragoste şi respect.

Acum, britanica spune că este mai fericită ca niciodată şi declară nu ar mai putea trăi în alt mod. În plus, îşi doreşte ca - în viitor - căsătoriile cu mai multe persoane să fie legalizate.