Jihadiştii Statului Islamic au lansat un nou apel la comiterea de atacuri împotriva ţărilor occidentale. Gruparea teroristă își îndeamnă simpatizanții să profite de orice şansă li se iveşte pentru a-i ucide pe "americani şi francezi", folosindu-se de bâte, bormaşini sau orice obiecte au un casă, ei neavând nevoie doar de arme.

Potrivit unui video postat de site-ul publicaţiei Daily Mail, Statul Islamic le spune simpatizanților săi că nu au nevoie de arme sau explozivi pentru a pune în practică un atac terorist.

Articolul continua dupa recomandari

Gruparea teroristă susţine că cei care vor să atace țările occidentale pot folosi bâte de baseball, bormașini, șurubelnițe sau alte obiecte ce pot fi găsite prin locuințe.

"Deci, fraţilor, profitaţi de orice şansă aveţi să-i ucideţi pe americanii şi francezii infideli sau pe cei care îi susţin. Puteţi să le striviţi capetele cu o piatră, să-i înjunghiaţi, să treceţi cu maşina peste ei, să-i aruncaţi de pe un acoperiş, să-i strângeţi de gât sau să-i otrăviţi. Important este să nu ezitaţi şi să nu renunţaţi. Scopul vostru este să-i ucideţi pe necredincioşi sau să muriţi încercând", este apelul grupării ISIS.