Donald Trump şi Emmanuel Macron nu au fost la fel de apreciaţi precum Melania Trump, la întâlnirea de la Casa Albă. Soţia preşedintelui american s-a ocupat personal de pregătiri și a avut două noi apariţii triumfătoare. Ţinutele alese au demonstrat că stilul poate învinge politica.

De departe cea mai admirată, Melania Trump a acaparat toate privirile la primul dineu de stat găzduit de soţul ei. Rochia Chanel, din dantelă preţioasă, lucrată manual şi brodată cu cristale şi paiete, s-a dovedit o alegere inspirată. Aşa a vrut să arate că preţuieşte Franţa şi poveştile de succes.

Articolul continua dupa recomandari

Şi soţia preşedintelui francez a trecut cu brio testul stilului vestimentar. Brigitte Macron a purtat o rochie albă, cu aplicaţii aurii, semnată de casa de modă căreia îi este fidelă: Louis Vuitton.

Intens discutată de jurnalişti a fost şi rochia de aproape 15 mii de dolari în care Ivanka, fiica cea mare a lui Donald Trump, nu a trecut neobservată.

Melania Trump nu a lăsat să-i scape niciun detaliu al cinei oficiale la care au participat inclusiv directorul general al Apple şi miliardarul Rupert Murdoch. 

Încărcat de semnificaţii, dineul a evidenţiat influența Franței asupra bucătăriei americane. Meniul, vesela, florile şi culorile folosite pentru decorarea încăperii au fost selectate cu mare atenţie de prima doamnă a Statelor Unite. 

Simţul dezvoltat al modei s-a reflectat şi în costumul alb, Michael Kors, de peste 2.000 de dolari, purtat ieri. Pălăria a completat ţinuta şi le-a amintit internauţilor de Beyonce.

Însă, apariţia memorabilă a fost marcată şi de un moment stânjenitor. Melania Trump a refuzat din nou să-şi ţină soţul de mână.