Un tânăr de 22 de ani, angajat la McDonald's, riscă 20 de ani de pușcărie după ce a turnat otravă în sucul unui polițist care intrase să-și comande un burger și ceva de băut.

Polițiștii și-au luat mâncarea și băuturile și au plecat, însă la scurt timp unul dintre ei a începută să se simtă foarte rău și prezenta simptome asemănătoare gripei.

Articolul continua dupa recomandari

Omul chiar credea că are gripă, asta până când au venit rezultatele de la laboratorul Poliției. Omul legii fusese otrăvid cu o soluție pe bază de peroxid.

Trevor Hockaday, angajatul în vârstă de 22 de ani, se confruntă cu 20 de ani de pușcărie, el recunoscând că este posibil să fi o substanță în sucul polițistului, pentru că în momentul respectiv ștergea masa cu un agent de curățare și este posibil ca două, trei picături din sticlă să fi căzut în sucul polițistului, scrie DailyMail.

Autoritățile spun că Hockaday a pus cu intenție substanța respectivă și că nu a fost vorba doar de câteva picături.

Hockaday a fost arestat pe timpul investigației

Proprietarul McDonald's a declarat că lucrează cu poliția asupra cazului și că este uluit de gestul fostului angajat.

"Suntem foarte dezamăgiți de afirmațiile făcute privind comportamentul unuia dintre foștii membri ai echipei noastre. Acest tip de comportament contravine standardelor noastre și nu este tolerat".