Moartea lui Jeffrey Epstein a stârnit o adevărată furtună peste Ocean. Insula privată a miliardarului a fost scotocită de la un capăt la altul de agenţii FBI. Este locul în care zeci de adolescente au fost transformate în sclave sexuale. Anchetatorii îi caută pe eventualii complici.

Reşedinţa privată din Caraibe a lui Jeffrey Epstin, a fost împânzită de zeci de agenţi FBI. Autorităţile caută probe care i-ar putea trimite după gratii pe complicii lmiliardarului acuzat de trafic de minore. Un fost angajat al americanului a declarat sub protecţia anonimatului că pe insula respectivă se organizau des petreceri la care participau numeroase vedete şi politicieni. Inclusiv actriţa Naomi Campbell şi Prinţul Andrew, fiul reginei Marii Britanii, ar fi trecut pragul vilei miliardarului. Potrivit anchetatorilor, victimele erau duse într-un templu de pe insula privată, unde era abuzate. Apoi erau închise în beciuri.

Articolul continua dupa recomandari

Sinuciderea lui Epstein este subiectul unei alte anchete ample. Gardienii care ar fi trebuit să îl verifice la fiecare 30 de minute pe Epstin au lipsit ore întregi, iar colegul său de celulă fusese transferat cu o zi înainte ca miliardarul să fie găsit fără suflare. Mai mult, camerele de supraveghere din penitenciarul din Manhattan nu erau îndreptate către celula respectivă. Procurorul general al SUA vrea să afle dacă Epstin a fost sau nu ajutat să îşi pună capăt zilelor.

Apropiaţii miliardarului spun că acesta nu îşi ascundea preferinţele pentru minore în cercul de prieteni. Aşa ar fi atras în anturajul său multe vedete şi poltiicieni, scrie presa americană.