A trăit ani de zile pe străzi, la mila oamenilor, iar acum a fost reunit cu familia sa! Este povestea unui american fără adăpost care, după 24 de ani, şi-a regăsit cele două fiice. Totul, datorită unui poliţist perseverent, care a lucrat zi şi noapte ca să-i găsească fetele.

Jose Lopez a părăsit New Jersey în urmă cu 24 de ani. S-a mutat în Florida după ce a divorţat de soţia sa. Timp de câţiva ani a ţinut legătura cu cele două fiice prin telefon. Însă a pierdut toate contactele după ce a suferit mai multe atacuri cerebrale şi a ajuns pe străzi. Într-o zi, s-a hotărât însă să întoarcă în New Jersey pentru a relua legătura cu fetele sale.

Articolul continua dupa recomandari

Jose Lopez: Cred că sunt în Rai! Le am alături de mine pe cele două fiice ale mele şi am prieteni buni.

Nimic nu ar fi fost posibil, însă, fără ajutorul a doi poliţişti. Americanul de 61 de ani se afla într-o gară din New Jersey când a fost abordat de un ofiţer. Poliţistul a luat atunci legătura cu un coleg de al său care a început să le caute pe cele două fete ale bărbatului.

Sean Pfeiffer, poliţist: Eu însumi fiind şi tată, şi fiu am vrut să mă asigur că fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a găsi famila domnului Lopez.

Sean Pfeiffer a sunat zeci de persoane din New Jersey în speranţa că le va găsi pe fetele lui Jose Lopez. Iar în cele din urmă a reuşit.

Angela Viviani, fiica lui Jose Lopez: Mi-am sunat sora şi i-am spus că s-a întâmplat ceva ciudat. I-am spus că m-a sunat un poliţist care vorbea despre tata. Iar atunci mi-a zis că a primit şi ea un apel de la acel număr.

Ofiţerul l-a pregătit apoi pe Jose pentru întâlnirea emoţionantă. I-a oferit haine noi şi l-a dus la frizer.

Kristie avea 17 ani atunci când şi-a văzut pentru ultima oară tatăl. Iar sora ei, Angela, avea 10.