Un american a cumpărat o insulă de 8 milioane de dolari, apoi a furat șase becuri și o lenjerie de pat, ca să se mute pe ea. Andrew Lippi, 59 de ani, din New Haven, Statele Unite ale Americii, a dat milioane bune pe insula Thompson, din Florida, anunţând că familia lui se va muta acolo.

Însă la doar o săptămână după ce a făcut afacere, Lippi nu numai că nu s-a mutat pe insulă, dar chiar a ajuns după gratii.

Articolul continua dupa recomandari

A fost acuzat de reprezentanţii unui supermarket că a furat bunuri în valoare de 300 de dolari. Conform Miami Herald, era vorba despre două aparate de făcut cafea, şase becuri şi o lenjerie de pat.

A returnat cutiile cu produse vechi, folosite

Iniţial, afaceristul a plătit pentru bunurile respective. Dar, ulterior, le-a dus din nou la supermarket şi a cerut banii înapoi. Marea a fost minunea angajaţilor când au verificat cutiile.

Becurile noi-nouţe fuseseră înlocuite cu unele deja folosite, unul dintre aparatele de făcut cafea fusese înlocuit cu o minge de baschet dezumflată, iar în locul lenjeriei de pat era doar o faţă de pernă folosită.

Lippi a fost eliberat după o noapte petrecută în închisoare, dar urmează să fie judecat. Afaceristul neagă acuzaţiile şi precizează că a fost vorba doar de o "neînţelegere economică", însă nu a vrut să intre în detalii.