Clădirea Time Warner, din New York, unde se află și birourile televiziunii CNN, a fost evacuată în această dimineaţă, în urma unei amenințări cu bombă. 

Actualizare: După verificările poliţiei, în urma ameninţării cu bombă, agenţii au confirmat că nu există niciun risc, iar situaţia a revenit la normal.

Articolul continua dupa recomandari

„NYPD ne-a confirmat că totul este în regulă iar angajaţii au putut să se întoarcă în clădire. Clădirea este în siguranţă şi sigură pentru ca toată lumea să se poată întoarce dimineaţă”, a declarat preşedintele CNN Worldwide, Jeff Zucker, într-o comunicare internă. 

Departamentul de Poliţie din New York a informat că ameninţarea a fost una falsă.

Ştirea iniţială: 

Clădirea Time Warner, din New York, unde se află și birourile televiziunii CNN, a fost evacuată în această dimineaţă, în urma unei amenințări cu bombă. 

Ameninţarea a fost făcută prin telefon, un apel anunţând că în clădire sunt cinci bombe.

Anunţul a fost făcut de prezentatorul Don Lemon, pe Twitter.

Mai multe alarme de incendiu s-au declanşat la ora 5:30, ora României şi au anunţat evacuarea birourilor din Time Warner Center.

Poliția din New York se află în acest moment la fața locului, traficul în zonă fiind restricţionat.

Autorităţiile au transmis că toţi oamenii aflaţi în clădirii la momentul primirii apelului sunt în siguranţă. 

Amenințarea vine după ce, în urmă cu două luni, mai multe bombe artizanale au fost trimise la postul de televiziune CNN, cât și mai multor lider politici americani, printre care fostul președinte Barak Obama sau familia Clinton, potrivit express.co.uk.