Alertă teroristă în Belgia. O femeie a înjunghiat oameni pe stradă, poliţiştii au împuşcat-o imediat după atac. 

Bulevardul Bevrijdingslaan din Ghent este în prezent închis, după ce poliția a deschis focul asupra unei femei, potrivit martorilor. Ea ar fi atacat anterior doi oameni, cu un cuțit. Se pare că femeia împușcată a fost lovită în mână. 

Articolul continua dupa recomandari

Victimele pe care le-a atacat cu un cuțit au fost transferate la spital, dar nu sunt în pericol de moarte. Parchetul belgian se abține de la comentarii deocamdată, scrie hln.be.

Potrivit celor prezenți pe stradă, o femeie ar fi atacat două persoane cu un cuțit. Unul dintre cei doi ar fi fost lovit în stomac. O patrulă de poliție prezentă în zonă a intervenit. Poliția a reușit să neutralizeze atacatorea împușcând-o în mână.

Deocamdată, Parchetul Public Flandra de Est poate confirma doar faptul că a avut loc un incident și cercetează evenimentele.

Incidentul are loc la doar două ore după ce la Londra un bărbat a fost ucis de poliţişti după ce a atacat cu un cuţit pe stradă şi a făcut mai multe victime. Poliţia  anunţat că atacul e tratat ca un incident terorist.