Avionul Air Canadal cu numărul de zbor AC837 survolează Madridul pentru a consuma combustibil, piloţii şi pasagerii pregătindu-se de o aterizare de urgenţă, după ce aeronava ar fi suferit o avarie în timp de decola.

Comandantul aeronavei a transmis un mesaj pasagerilor, în care precizează că totul este sub control şi nu trebuie să-şi facă probleme, dar să se pregătească de o aterizare de urgenţă. Un avion de luptă însoţeşte aeronava, pentru a obţine informaţii în timp real despre starea avionului.

Articolul continua dupa recomandari

Comandantul aeronavei care survolează Madridul, mesaj pentru cei 130 de pasageri

Conform călătorilor din aeronavă, atmosfera de la bord liniștită, iar comandantul le-a explicat că totul este sub control.

"Vom ateriza pe aeroportul din Barajas, dar avem rezervoare pline de combustibil, astfel încât vom continua să circulăm prin aer până vom consuma combustibil, pentru ca avionul să fie mai uşor în momentul aterizării Totul este sub control Acest avion are pe trenul de aterizare din spate opt roți pe fiecare parte și în față, iar noi nu am pierdut decât una, deci nu va fi nicio problemă la aterizare, vă mulțumesc foarte mult pentru răbdare", a precizat comandantul aeronavei.

Aeronava este programată să aterizeze în scurt timp.