Bo Khan, un afacerist de 55 de ani, din Manchester, Anglia, a fost jefuit la Londra, în plină stradă, anul trecut, iar poliţiştii au dat acum imagini surprinse la momentul incidentului, în speranţa că atacatorii vor fi descoperiţi.

În iunie anul trecut, Bo şi soţia lui, Karen, se aflau Berkeley Square, din Londra, în momentul în care au fost atacaţi de trei bărbaţi.

Articolul continua dupa recomandari

Conform Daily Mail, afaceristul a fost înjunghiat în zona cotului şi deposedat de un ceas de mână evaluat la 115.000 de lire sterline.

A încercat să se apere, iar soţia lui a încercat să fugă după atacatori, însă aceştia nu au fost prinşi nici până la momentul actual.

Bo Khan a acuzat că atacul a avut o eficienţă maximă şi că a fost înjunghiat în zona cotului tocmai pentru a-i fi afectate tendoanele în aşa natură încât să nu poată să riposteze cu braţul respectiv.

În plus, afaceristul acuză că a vrut să sară într-un taxi pentru a-i urmări pe atacatori, însă şoferul a închis uşile şi nu i-a permis să urce în maşină.

Poliţia face apel la populaţie pentru a-i captura pe cei trei atacatori şi spune că au în jur de 30 de ani fiecare şi ar proveni dintr-o ţară cu deschidere la Marea Mediterană.