Un cuplu şi-a păstrat relaţia secretă timp de trei ani, de teama unei reacţii nedorite a familiilor, tânăra având 17 ani, iar iubitul ei 53. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 35 de ani.

Cheyenne Baker, în vârstă de 22 de ani, l-a întâlnit pe James Hines, în vârstă de 58 de ani, pe o aplicație de dating, în urmă cu cinci ani, când avea doar 17 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi au păstrat relația secretă timp de trei ani, iar când mama lui Cheyenne a aflat, nu a fost deloc mulţumită, dar în cele din urmă, familiile celor doi au acceptat relaţia, iar acum trăiesc împreună, în Nashville, Tennessee.

Cuplul a dezvăluit cum au păstrat relația secretă timp de trei ani și chiar s-au despărțit de câteva ori, de teama că familia nu i-ar accepta împreună.

Vezi 3 imagini în Galerie

Cheyenne Baker, în vârstă de 22 de ani, l-a întâlnit pe James Hines, în vârstă de 58 de ani, pe o aplicație de dating, în urmă cu cinci ani, când avea doar 17 ani.

Perechea a vorbit online mai mult de șapte luni înainte de a se întâlni în cele din urmă . Cei doi au decis să fie împreună, în secret, pentru a nu porni un scandal imens în familie, din cauza diferenţei uriaşe de vârstă.

"De fapt, ne-am despărțit de câteva ori pentru că am crezut că nu este posibil să avem o familie și că nu vom fi acceptaţi în societatea noastră”.

În ciuda temerilor legate de modul în care oamenii ar reacționa, ambele familii au înţeles în final că sentimentele dintre ei sunt reale şi au acceptat relaţia.

"Am discutat argumentele pro și contra privind diferența de vârstă, dar nu a fost niciodată o problemă în sine” a spus Cheyenne.

„Mama mea era foarte supărată la început, dar acum îi iubește pe James” a mai spus tânăra.

Vezi 3 imagini în Galerie

James, care este un veteran din Corpul Marin al Statelor Unite și un angajat guvernamental retras, a adăugat că în cele din urmă a trebuit să le spună familiilor despre relaţie.

"Când am spus celor mai apropiați membri ai familiei, a existat un imens simț al ușurării, pentru că ne-am așteptat la ce e mai rău și a fost mai bine decât credeam”.

Deși diferența de vârstă este clară, perechea nu a avut multe comentarii negative.

"Oamenii sunt în mare parte politicoși, nimeni nu ne-a împovărat cu adevărat pentru că suntem împreună” a mai adăugat James.

Iniţial oamenii au considerat că tânăra avea o relaţie bazată pe bani cu James şi că urmărea doar profit de pe urma bărbatului.

"O dată când luam masa la un restaurant în aer liber și un tip mi-a strigat că sunt de vârsta tatălui său şi că mi-am luat alături o bucată de ciocolată, dar nu am luat niciodată în considerare lucrurile negative” a spus bărbatul.

Acum, cuplul este mai fericit decât oricând și nu exclude să aibă copii în anii următori, conform Daily Mail.