Cel mai urmărit eveniment televizat din Statele Unite a fost presărat cu recorduri negative în acest an. New England Patriots a cucerit Super Bowl cu cel mai mic scor din istorie. A fost cel mai plictisitor meci din finala campionatului de fotbal american, au concluzionat fanii.

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii, recitalul de 14 minute al trupei Maroon 5 a inclus drone, artificii şi multe efecte speciale. Dar show-ul nu a reuşit să-i ofere publicului exuberanţa celui mai important eveniment sportiv din Statele Unite. Prestaţia celor de la Maroon 5 a fost catalogată de mulți drept cea mai slabă din istorie. 

Articolul continua dupa recomandari

Cel mai sexy bărbat al anului 2013, solistul Adam Levine nu a impresionat nici măcar atunci când a rămas la bustul gol. 

Ba mai mult, criticii au comparat momentul cu cel din 2004, când Janet Jackson şi-a dezvelit accidental un sân în timpul aceluiaşi show. Mult timp, cântăreaţa a fost criticată pentru acel incident.

Reclamele sunt o parte importantă la Super Bowl. 10,5 milioane de dolari a costat minutul de publicitate în acest an. 

Echipa New England Patriots a câștigat finala pentru a șasea oară. A avut, însă, cel mai mic scor din ultima jumătate de secol. Fotbaliştii nu au reuşit să anime prea mult atmosfera. A fost cel mai slab meci din istoria finalei Super Bowl, scrie presa de peste Ocean. Devenit jucătorul cu cele mai multe înscrieri din istoria campionatului, Tom Brady a impresionat mai mult în afara terenului. Imaginile în care-şi îmbrăţişează fiica au devenit virale. 

Finala Campionatului de Fotbal American marchează deseori un record de audienţă în Statele Unite. Această ediţie a fost urmărită de 110 milioane de telespectatori.