Cel puţin 13 persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite, într-un accident cumplit în nordul Turciei. Potrivit agenţiei Anadolu, un autobuz cu pasageri a luat foc după ce s-a ciocnit violent cu un camion.

Tragedia s-a produs în această dimineaţă, în provincia Corum, la nord-est de Ankara.

Articolul continua dupa recomandari

Autobuzul, care venea de la Istanbul şi se îndrepta spre Tokat, a lovit un camion.

Mass-media turce au difuzat imagini dramatice cu autobuzul cuprins de flăcări, apoi caroseria vehiculului carbonizată înconjurată de echipe de intervenţie.

Potrivit agenţiei Anadolu, calionul era înmatriculat în Georgia.

În urma impactului violent, mai multe persoane, între care şi copii, au decedat, răniţii fiind transportaţi la spitalele Osmancik şi Hitit University Corum Training and Research.

Surse citate de agenţia turcă au declarat că este dificil de spus cu exactitate câte persoane au murit, din cauza faptului ca autobuzul a ars complet. 

Emine Güngär, o femeie care a supravieţuit împreună cu copilul ei, a declarat pentru Anadolu că majoritatea pasagerilor dormeau în momentul accidentului. 

"A fost o explozie, toate geamurile s-au spart, autobuzul s-a zdruncinat, apoi a luat foc! Cei care au reuşit să iasă s-au salvat, ceilalţi au ars", a relatat femeia.