Teribilul accident s-a produs în Via Giolitti din Pesaro în provincia italiană Marche.

O tânără româncă în vârstă de 29 de ani care împingea scaunul cu rotile pe care se afla femeia pe care o îngrijea, o bătrână de 90 de ani, s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis. Cele două au fost lovite în plin, şi, din păcate, bătrâna de 90 de ani a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spitalul San Salvatore.

Articolul continua dupa recomandari

Bătrâna italiancă moartă în accidentul care a avut loc în via Giolitti, la intersecția cu via Peschiera, în fața școlii Adriatica, se numeşte Maria Flenghi, scrie rotalianul.com.

Din primele reconstituiri făcute de poliția orașului, se pare că tânăra îngrijitoare care împingea căruțul în care se afla bătrâna invalidă a decis să traverseze neregulamentar strada, nu departe de benzile pietonale dar într-un loc periculos, în apropierea intersecției.

O mașină a lovit în plin cele două femei. Bătrâna de 90 de ani a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spitalul San Salvatore.

Tânăra îngrijitoare română aflată sub stare de șoc, a suferit răni nu foarte grave, în special la nivelul feței iar medicii consideră că se va vindeca în câteva zile.