Tragedie în Italia, seara trecută, după ce o maşină Alfa Romeo 147 în care se aflau opt români, între care patru copii, s-a făcut praf pe un drum din Catania. Teribilul accident s-a produs în jurul orei 20.00, în apropiere de intersecția cu strada care duce spre Piața de fructe și legume.

Potrivit sostenitori.info şi tgcom24.mediaset.it, o persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite, după ce o maşină în care se aflau opt români s-a izbit de un parapet, pa marginea drumului.

Articolul continua dupa recomandari

Din primele informaţii, maşina circula pe o rampă ridicată pe axa de serviciu, îndreptându-se spre port, în momentul producerii accidentului.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Maşină cu opt români, accident teribil în Catania, Italia

Până la această oră, nu se ştie din ce cauză şoferul a pierdut controlul maşinii.

Bilanţul în urma accidentului este tragic. O persoană a murit, iar celelalte şapte - între care patru copii - au fost rănite. Trei dintre ele au fost transportate în cod roșu la spitalele din zonă. 

Martorii povestesc scene teribile la locul tragediei: „Am văzut doi copii într-o baltă de sânge care plângeau. Șoferul nu părea să mai fie în viață, nici pasagerul de lângă el. În spate era o femeie care țipa. Așteptam ajutoare, eram panicați”.

Nu se știe încă dacă persoana decedată este şoferul sau unul dintre pasagerii maşinii.