29 de oameni au murit şi alţi 27 au fost răniţi, după ce un autocar cu turişti germani, scăpat de sub control, s-a răsturnat şi a căzut peste o locuinţă, pe insula portugheză Madeira. Accidentul teribil a fost surprins de camerele de supraveghere.

Filipe Sousa, primarul din Santa Cruz, a confirmat 29 de morţi: 11 bărbaţi şi 18 femei, toţi de naţionalitate germană.

Articolul continua dupa recomandari

"Nu pot să descriu în cuvinte ce s-a întâmplat. Mi-e foarte greu să dau piept cu suferinţa acestor oameni", a declarat oficialul portughez.

În total, în autocarul morţii se aflau 55 de oameni.

29 de oameni au murit şi alţi 27 au fost răniţi, după ce un autocar cu turişti germani, scăpat de sub control, s-a răsturnat şi a căzut peste o locuinţă, pe insula portugheză MadeiraVezi 2 imagini în Galerie

Accidentul din Madeira, surprins de camerele de supraveghere

Accidentul din Insula Madeira a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Autocarul, care circula pe o şosea aflată pe un deal, a fost scăpat de sub control din motive încă neclare, s-a răsturnat şi a căzut peste o locuinţă construită pe versantul colinei.

28 de pasageri au murit pe loc. Bilanţul a ajuns la 29 de morţi, după ce o altă persoană a decedat mai târziu, la spital.

Toate victimele sunt turişti germani, cu excepţia şoferului şi a unui ghid, portughezi, care se numără printre răniţi.

Preşedintele Portugaliei a anunţat că se va deplasa în Germania, pentru a însoţi corpurile neînsufleţite ale decedaţilor.