Accident cu 12 morţi în Italia, la Foggia. Un TIR a intrat într-un microbuz în care erau zilieri agricoli, toţi străini. Alte trei persoane au fost rănite. E al doilea accident grav din zonă, după ce sâmbătă, pe 4 august, alţi trei muncitori agricoli au murit, microbuzul lor fiind lovit de un camion plin cu roşii.

Accidentul a avut loc pe autostrada A16, în apropiere de Foggia. Un TIR înmatriculat în Bulgaria, care transporta făină, s-a izibit de un microbuz plin cu migranţi zilieri agricoli care se întorceau de pe câmp. Şoferul microbuzului a aţipit la volan, din câte se pare, a intrat pe cotnrasens şi a încercat apoi să evite impactul frânând şi trăgând de volan.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 10 imagini în Galerie

A fost prea târziu, impactul fiin devastator. Au murit pe loc 12 oameni, alţi trei fiind grav răniţi. Şoferul TIR-ului a scăpat nevătămat, chiar dacă pagubele materiale ale cabinei sunt însemnate. 

Migranţii sunt majoritatea africani, stăteau ilegal în Italia şi majoritatea dintre ei nu aveau acte de identitate, astfel că e extremd e dificil ca ei să fie identificaţi.

Imagini teribile de la locul accidentului din Foggia, unde au murit 12 oameni

Un accident similar s-a petrecut sâmbătă, 4 august, la Castelluccio dei Sauri, unde un microbuz în care călătoreau tot migranţi zilieri agricoli a fost lovit de un camion plin cu roşii.

Vezi 10 imagini în Galerie

Au murit 4 oameni, toţi africani, ocupanţi ai microbuzului.