50 de şoferi de TIR au fost amendaţi şi lăsaţi fără permis, în Germania. Ei au fost înregistraţi de poliţişti în timp ce fotografiau din mers un accident mortal, în care au fost implicate trei camioane.

Poliţia germană a anunţat că a înregistrat 50 de şoferi de camion care au trecut joi de dimineaţă pe lângă locului unui accident cu 4 camioane, filmân sau fotografiind scena cu telefonul mobil, în timp ce încetiniseră, pe banda opusă de mers. Accidentul a avut loc pe A1, în apropiere de Unna. Un şofer maghiar, altul polonez, au fost extrem de fgrav rănit, iar un şofer belgian a suferit răni uşoare.

Articolul continua dupa recomandari

"Din nefericire, scene de necrezut au avut loc pe banda opusă.", se arată în comunicatul poliţiei, citat de rtl.de. "Mulți șoferi au încercat să fotografieze persoanele vătămate grav, lipsite de ajutor. Datorită acestui comportament nesăbuit al şoferilor, pe banda opusă a existat un risc major de accidente, evitate în ultima secundă de cei care circulau în spatele oferilor fotografi de ocazie."

Poliţia i-a înregistrat pe şoferii care filmau şi fotografiau şi aceştia vor fi sancţionaţi după identificare cu 150 de euro amendă şi suspendarea permisului pentru o lună.