O stradă dintr-un oraş german s-a transformat în front de război pentru două clanuri de romi din România. 50 de bătăuşi, bărbaţi, dar şi femei, s-au lovit fără milă cu bâte de baseball, cu sticle şi cu scaune. Cinci dintre ei au ajuns la spital în urma incidentului, în timp ce localnicii îngroziţi au filmat totul. 

O stradă întreagă a răsunat de strigătele a zeci de oameni. Bărbaţi şi femei se lovesc fără încetare. În mâinile lor, scaunele şi sticlele devin arme. Din clădirile din jur, au privit zeci de localnici speriaţi.

Articolul continua dupa recomandari

Când a sosit poliţia, scandalagiii s-au împrăştiat imediat pe străzile alăturate. Au rămas în urmă doar câţiva răniţi, care au fost transportaţi la mai multe spitale. Trei dintre agresori au fost arestaţi şi alţi 25 s-au ales cu dosare penale. Totul ar fi pornit după un conflict între două clanuri de romi.

Un incident tras la indigo a avut loc, la începutul lunii, şi pe o stradă din Târgu Neamţ. Şi atunci, aproximativ 50 de persoane s-au lovit cu bâte şi pietre. Lupta nu s-a oprit nici la sosirea poliţiei.

Un agent a înfruntat de unul singur mulţimea. În total, a tras cinci focuri de avertizare. La final, a fost nevoie de 25 de oameni care au folosit aparate cu electroşocuri pentru a potoli scandalul.