Peste 2 milioane de persoane au anunţat, pe Facebook, că vor invada unul dintre locurile asupra cărora s-au dezvoltat cele mai multe teorii ale conspiraţiei: Zona 51, o bază militară din Statele Unite. Oamenii vor să vadă cu ochii lor documentele şi dovezile potrivit cărora extratereştrii există. Autorităţile americane îi sfătuiesc să stea departe de această zonă şi au sporit corespunzător măsurile de securitate.

În Zona 51 din Nevada se află cea mai secretă bază militară din Statele Unite, unde este testat armament de ultimă generaţie. Acolo ar fi ascunse şi documente secrete cu privire la viaţa extraterestră.

Articolul continua dupa recomandari

În căutarea răspunsurilor, zeci de oameni au ajuns cu maşini, corturi şi rulote în cea mai apropiata zonă locuită de Zona 51, un orăşel cu doar 50 de locuitori.

Participant: Mereu am fost interesat de extratereştrii pentru că atunci când m-am născut, unchiul meu mi-a spus că mama mea a fost răpită şi eu sunt pe jumătate extraterestru.

Participant: Vreau să explorez zona şi să văd extratereştii, pentru că eu chiar cred că ei sunt aici, vor veni şi vor lua pe toată lumea.

Cel care a creat evenimentul pe Facebook l-a anulat între timp, pentru a preveni un dezastru. Însă, autorităţile au luat deja măsuri speciale şi se pregătesc pentru ce e mai rău.

Săptămâna trecută, doi tineri olandezi au fost arestaţi după ce au pătruns pe teritoriul zonei securizate.

Adam Tippets, locotenent: Nu suntem siguri câţi vor veni. Ar putea fi 2,1 milioane de oameni sau 21 de milioane. Suntem pregătiţi de o invazie în masă a zonei securizate din Nevada. Suntem, de asemenea, pregătiţi pentru a face faţă unui atacator singuratic, ceea ce este foarte posibil.

Evenimentul are loc la două zile după ce militarii americani au confirmat că trei videoclipuri, in care apar obiecte neidentificate asemănătoare cu farfuriile zburătoare, sunt reale.

Obiectele ar fi avut 12 metri şi au accelerat mai mult decât orice avion cunoscut, susţin piloţii care au filmat imaginile.