14 pasageri ai unei curse British Airways de la Londra, Marea Britanie cu destinaţia Tampa Bay, Florida, Statele Unite ale Americii, au ajuns de urgenţă la spital după ce avionul a intrat într-o zonă cu turbulenţe.

Din fericire, incidentul s-a petrecut cu puţin timp înainte ca avionul să aterizeze în Statele Unite, astfel că pasagerii au ajuns rapid pe mâna medicilor.

Articolul continua dupa recomandari

14 răniţi, după ce un avion a intrat într-o zonă cu turbulenţe

Conform Mirror Online, rănile suferite de victime nu au fost grave, astfel că transportarea lor la spital a fost, mai degrabă, o măsură de precauţie.

Oamenii au suferit lovituri la cap şi la membre în momentul în care avionul a intrat în zona cu turbulenţe.

Din cauza scăderii bruşte de nivel, mulţi pasageri s-au lovit cu capul de plafon sau au fost loviţi de bagajele care au început să zboare prin întreaga aeronavă.

Reacţiile de după incident au fost filmate de Ollie Richmond, unul dintre pasageri. Acesta a ţinut să-i felicite pe membrii echipajului de bord pentru modul în care au gestionat situaţia.

Pe de altă parte, Ollie a precizat că întreaga acţiune a părut desprinsă dintr-un film şi că el şi soţia lui însărcinată au fost printre pasagerii transportaţi la spital, dar sunt bine.

45 de persoane au murit după ce un avion s-a prăbuşit în Rusia

Este doar ultimul dintr-un şir tot mai lung de incidente aviatice care se soldează cu victime.

Zilele trecute, 45 de persoane au murit după ce un avion s-a prăbuşit în Rusia şi a luat foc.

Ancheta în cazul incidentului respectiv continuă, după ce a ieşit la iveală că mulţi pasageri din spatele aeronavei şi-au pierdut viaţa pentru că pasagerii din faţă au întârziat mult procesul de evacuare pentru că au vrut să-şi recupereze bagajele.