Zeci de oameni au ajuns, în ultimele 48 de ore, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu după ce au căzut pe gheaţă.

Un număr record de persoane care au căzut pe gheaţă s-a prezentat, în ultimele două zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, din cele 33 de cazuri de contuzii şi fracturi, 16 fiind înregistrate numai în ultimele 24 de ore, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă.

Articolul continua dupa recomandari

'În ultimele două zile, a fost un record de căzături pe gheaţă la UPU Sibiu - 17, duminică spre luni şi 16, luni spre marţi', a explicat Decebal Todăriţă.

Potrivit sursei citate, numai în ultimele 24 de ore, 16 pacienţi, din care nouă femei şi şapte bărbaţi, au fost consultaţi de medicii ortopezi.

'Un singur pacient se află în continuare în investigaţii, restul au plecat cu recomandări medicale după ce au fost diagnosticaţi cu traumatisme, contuzii şi fracturi care pot fi îngrijite la domiciliu. De la începutul anului, numărul persoanelor ajunse la UPU Sibiu ca urmare a căzăturilor pe gheaţă a ajuns la 63', a spus Decebal Todăriţă.