Un număr de 25 de elevi români din Oradea și însoțitoarea aceastora au rămas blocați timp de 18 ore pe aeroportul Stansted din Londra, după ce cursa lor către România a fost anulată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Cei 25 de elevi au fost într-o vizită de studii la Cambridge și urmau să revină vineri, la Oradea, cu o cursă Ryanair.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit mărturiilor apărute pe rețelele de socializare, elevii români au fost nevoiți să doarmă pe jos, în aeroport, după ce cursa a fost anulată.

Sâmbătă, compania Ryanair a anunțat că a fost forțată să anuleze  mai multe zboruri de pe aeroporturi din Marea Britanie din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

"Datorită furtunilor din Stansted, noaptea trecută (27 iulie), Ryanair a fost forțat să anuleze o serie de zboruri. Pasagerii au fost notificați prin e-mail și prin SMS și au fost informați cu privire la opțiunile lor de rambursare sau pentru deplasare gratuită la următorul zbor disponibil Ryanair. Ne cerem scuze sincere pentru aceste intemperii și perturbații ATC care sunt în întregime dincolo de controlul nostru", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ryanair.