Drumarii braşoveni au intervenit, noaptea trecută, cu utilajele pentru deszăpezirea mai multor drumuri din Sibiu, Braşov şi Harghita. Pe Transfăgărăşan, acţiunea de curăţare a zăpezii continuă şi la această oră.

În urma ninsorilor care au început să cadă, de miercuri, la ora 17.00 şi până joi dimineaţa, la ora 6.00, s-a intervenit cu nouă utilaje şi s-au răspândit 106 tone de sare pe DN 11B, DN 12, DN 12A, DN 12C, DN 13A, DN 13B, DN 13C, DN 15 în judeţul Harghita.

Articolul continua dupa recomandari

De asemenea, s-a intervenit la Predeal, în judeţul Braşov.

Pe DN 7 C Transfăgărăşan, la Bâlea Lac operaţiunea de deszăpezire continuă şi la această oră. 

La Bâlea Lac operaţiunea de deszăpezire continuă şi la această orăVezi 2 imagini în Galerie

Un utilaj de deszăpezire a intervenit şi în staţiunea Poiana Braşov, care a împrăştiat circa 5 metri cubi de material antiderapant. Conform reprezentanţilor Primăriei Braşov, în oraş nu a fost nevoie de intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Prima ninsoare din această toamnă, în Apuseni și Şureanu

Zăpadă a căzut şi în judeţul Alba. A nins la Arieşeni, dar și la Șureanu, în zona pârtiilor de schi. De asemenea, pe Vârful Petreasa, la cota 1700, s-a depus un strat subțire de zăpadă. 

Marţi, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece, valabilă în toată ţara, până vineri la ora 10:00. 

În weekend, vremea se va încălzi.