Vremea rea şi neatenţia şoferilor au luat mai multe vieţi pe şoselele din ţară. Şapte oameni au murit în patru accidente grave, după ce maşinile au derapat pe carosabilul acoperit cu apă. La Galaţi, o mamă şi fiica ei au fost ucise de o şoferiţă începătoare, care a ieşit în decor. 

Pentru fetiţa de şase ani, medicii nu au mai putut face nimic. Copila mergea pe marginea drumului, împreună cu mama ei, când o maşină condusă de o tânără le-a lovit în plin. Rănită grav, şi mama a murit, după ce elicopterul SMURD a preluat-o. 

Articolul continua dupa recomandari

Şoferiţa nu consumase alcool înainte să se urce la volan. E inexplicabil cum a pierdut controlul maşinii. Poliţiştii spun că victimele n-au observat pericolul. 

A fost o zi neagră pe mai multe şosele din ţară. În Sinaia, un autoturism a intrat pe constrasens şi s-a izbit de un autocar plin cu turişti francezi, care mergeau la Peleş. Şoferul maşinii a murit pe loc. 

În apropiere de Braşov, un taxi a derapat şi a ajuns pe contrasens. A fost lovit de două maşini care circulau regulamentar. Pompierii au scos victimele încarcerate, dar pentru doi bărbaţi n-au mai putut face nimic.

Vremea rea şi neatenţia unui şofer au făcut victime şi la Brăila. Pe Drumul Naţional 22, un TIR scăpat de sub control a intrat într-un microbuz. Doi oameni au murit, iar patru au fost răniţi grav.