Şoferul cu BMW, care a condus beat şi a omorât doi tineri de 18 ani în cumplitul accident de la Palazu Mic, a fost audiat de poliţiştii rutieri din Constanţa şi acuzat de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Vlad Andrei Alexandru se afla la volanul unui autoturism marca BMW X1, noaptea trecută, când, la un moment dat, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, în zona localităţii Palazu Mic, a pătruns pe contrasens şi a spulberat un autoturism marca Dacia Logan.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat într-o curbă la dreapta, acolo unde şoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului.

Maşina a izbit deosebit de violent Logan-ul în care se aflau trei tineri. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat zeci de metri pe câmp.

Dragoş Moraru (18 ani), şoferul autoturismului Logan, şi Adrian Cicîrîc (18 ani), pasager în Logan, au murit pe loc în urma accidentului.

În urma accidentului a fost rănit un alt tânăr aflat în Logan, dar şi şoferul BMW-ului care a provocat accidentul.Vezi 3 imagini în Galerie

Accidentul de la Palazu Mic, provocat de un şofer beat

Dacă Logan-ul a ajuns pe câmp, maşina şoferuli vinovat s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.

În urma accidentului a fost rănit un alt tânăr aflat în Logan, dar şi şoferul BMW-ului care a provocat accidentul.

Cei doi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Dacă şoferul vinovat a scăpat aproape nevătămat, celălalt tânăr care a ajuns la spital este grav rănit.

Doi tineri morţi după cumplitul accident de la Palazu MicVezi 3 imagini în Galerie

Poliţiştii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest pe şoferul BMW-ului, Vlad Andrei Alexandru, rezultatul alcoolemiei fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După ce a primit îngrijiri medicale şi i-au fost prelevate probe biologice la spital, şoferul vinovat a fost audiat la sediul Serviciului Rutier Constanţa.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.