Viorica Dăncilă le-a mulțumit membrilor de partid care s-au implicat în alegerile prezidențiale, dar și celor care au votat-o în primul tur de scrutin. Dăncilă a obținut, potrivit primului exit-poll, 22.5% din voturi.

Liderul PSD a avut un mesaj de conciliere, precizând că lupta partidului pe care îl conduce este pentru "echilibru" și "consens". Dăncilă este pe locul doi în primele sondaje exit-poll, la aproape 17 puncte procentuale de Klaus Iohannis.

Articolul continua dupa recomandari

"Vreau să mulțumesc în mod special președinților de partid din județe, simpatizanților, militanților și tuturor celor care astăzi ne-au acordat încrederea. Acest vot ne onorează dar ne și responsabilizează. Vreau să mulțumesc primarilor, care au fost foarte implicați. Potrivit exit-poll-urilor suntem în turul doi, vreau atenție la procese verbale. Mulțumesc tuturor celor care au votat cu inima, am arătat că suntem alături de români și sper că în următoarele săptămâni cât mai mulți români să ni se alăture. Chiar și cei care au acordat votul altor candidați, sper să vină alături de noi și să câștigăm alegerile prezidențiale. Votul dat astăzi arată încrederea acordată", a declarat Viorica Dăncila, la sediul de campanie al PSD.

Alegeri Prezidențiale 2019. Dăncilă, îndemn la consens

"Vom veni în față românilor atât cu ce am realizat, dar mai ales cu ce vrem să facem pentru ei. Lupta noastră nu e împotriva unui partid politic, nu vrem să eliminăm niciun partid, fiecare partid trebuie să își spună punctul de vedere. Lupta noastră va fi pentru români și România, pentru echilibru și consens", a transmis liderul PSD.

"Sperăm că votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul următor, un vot care să fie dat, așa cum am spus, cu inima", a mai spus Dăncilă.